INN I ET
NYTT MARKED?

Bruk vår markedskunnskap

Situasjonen og ambisjonene dine:

Vi ønsker å introdusere merkevaren vår i nye markeder, men vi har ikke nok lokal markedskunnskap eller eksisterende kontakter i forhold til relevante forhandlere.

Løsning og resultater for deg:

Vi tar i bruk vår unike lokale markedskunnskap og innsikt. Dette er avgjørende når man går inn i nye og ukjente markeder. Det som fungerer i ett marked, fungerer ikke nødvendigvis et annet.

På grunn av vårt sterke nettverk og tilgang til lokale bedrifter, maksimeres dekningen og markedsandelen din fra et tidlig stadium.

Våre lidenskapelige ansatte har et høyt nivå av merkevareengasjement, og støtter deg således som lokale merkevareambassadører.

Vi har ekspertise i å håndtere internasjonale merkevarer, og kombinert med oppdatert markedsinnsikt og organisatorisk engasjement får markedslanseringen din de beste forutsetningene for å lykkes.

Hvordan vi inngår et partnerskap

1. DIN SITUASJON: Vi analyserer og evaluerer den nåværende situasjonen for markedstilgang, potensialet merkevaren din har og hvilke utfordringer det står overfor.

2. DINE AMBISJONER: Med utgangspunkt i den nåværende markedssituasjonen, tilpasser vi deres ambisjoner, behov, forventninger og drømmer, og i tillegg blir vi enige om forretningsmessige mål.

3. LØSNINGEN: Vi tilpasser veien for markedstilgang for din spesifikke merkevare og dine behov på bakgrunn av våre lokale analyser, vår ekspertise og vårt nettverk.

4. RESULTAT: Vi gjør jobben på en smidig måte og sikrer en vellykket implementering på markedet – og driver vekst og utvikling for din merkevare.