UTVIDE TIL EN
NY SALGSKANAL?

Bruk vår overlegne posisjon

Situasjonen og ambisjonene dine:

Vi vurderer å legge til en distribusjonskanal til vårt nåværende oppsett for markedstilgang, men vi er ikke kjent med denne spesifikke kanalen, markedsforholdene og forbrukeratferden.

Løsning og resultater for deg:

Vi har bred kanaldekning, da vi arbeider med alle de store distribusjonskanalene, f.eks. detaljhandel, food service, on-trade, convenience, travel retail, pharmacy og e-commerce.

Det nære forholdet til kunder i handelsnæringen gjør at vi kan utvikle en skreddersydd kanalstrategi for merkevaren din, basert på lokal markedskunnskap og forretningsmålene dine.

Uavhengig av kanal, gir våre key accountant manageres dyktige forhandlingsferdigheter og vår overlegne posisjon i markedet deg enkel tilgang til den distribusjonskanalen du drømmer om. Vårt fleksible salgsoppsett sikrer merkevaren din en smidig implementering i den skreddersydde kanalstrategien.

Hvordan vi inngår et partnerskap

1. DIN SITUASJON: Vi analyserer og evaluerer den nåværende situasjonen for markedstilgang, potensialet merkevaren din har og hvilke utfordringer det står overfor.

2. DINE AMBISJONER: Med utgangspunkt i den nåværende markedssituasjonen, tilpasser vi deres ambisjoner, behov, forventninger og drømmer, og i tillegg blir vi enige om forretningsmessige mål.

3. LØSNINGEN: Vi tilpasser veien for markedstilgang for din spesifikke merkevare og dine behov på bakgrunn av våre lokale analyser, vår ekspertise og vårt nettverk.

4. RESULTAT: Vi gjør jobben på en smidig måte og sikrer en vellykket implementering på markedet – og driver vekst og utvikling for din merkevare.