VI SØRGER FOR
AT MERKEVARER
VOKSER
OG UTVIKLER
SEG I VÅRE
LOKALE MARKEDER

Din lokale partner for markedstilgang

Conaxess Trade er det ledende markeds-, salgs-, og distribusjonsselskapet i Norden, Østerrike og Sveits.

Vi sørger for at merkevareinnehavere får tilpassede og effektive løsninger som sikrer lønnsomhet og fortreffelighet på veien mot markedet.

Den fleksible verdikjeden hos Conaxess Trade består av en rekke skreddersydde, modulære løsninger for merkevareeiere, inkludert profesjonelle tjenester innenfor markedsføring, kategorihåndtering, key account management, selgere, salgspunkttjenester, markedsetterretning, innkjøp, logistikk, lager, co-packing, distribusjon og kundetjenester.

Det er vår ambisjon å bli din foretrukne partneren på markeder som er relevante for din merkevare. Vi gir din bedrift  lokal ekspertise og innsikt, og vi gjør det til vår prioritet å være oppdatert på aktuelle og fremtidige forhold, behov og trender i de lokale markedene våre.

Som lokal forretningspartner sørger vi for innsikt, ekspertise og operasjonell styrke i våre regionale markeder, som gjør at merkevarer kan nå sitt fulle potensial og vokse og utvikle seg bærekraftig.

Unik tilgang til handel
På grunn av vår årelange tilstedeværelse i lokale markeder har vi sterke nettverk på tvers av de store distribusjonskanalene: fra detaljhandel og food service til handel, travel retail, convenience, pharmacy, e-commerce og cash & carry.

Basert på omfattende erfaring med alle nøkkelsalgskanaler og produktkategorier, kan Conaxess Trade også sørge for at merkevareinnehavere får enkel tilgang til markeder med mer enn 5,3 millioner forbrukere totalt.

Du er i godt selskap
Vi har bygd opp en svært sterk portefølje og er stolte av å representere mer enn +50 ambisiøse merkevarer i kategorier som food, non-food, confectionery og alkoholholdige/ikke-alkoholholdige drikkevarer. Dette betyr at merkevaren din er i godt selskap med andre velkjente, markedsledende merker og hurtigvoksende nykommere. Kombinert med vårt unike nettverk i alle salgskanalene har Conaxess Trade en sterk stemme og forhandlingsmakt, noe merkevareeiere drar fordeler av. I tillegg skaper den komplette porteføljen vår verdi for kundene våre.

DEN NORSKE LEDELSEN

Jens Gjedrem

JENS GJEDREM

Managing Director

THOMAS STENSHORNE

Marketing Manager

AMALIA BERG

Marketing Manager

HENRIETTE DAHL KJØRSVIK

Marketing Manager

MONIKA WOLD

Sales Director

CECILIE ELVESTAD IRGENS

Senior Financial Manager

Våre ansatte er den viktigste ressursen vår

Hos Conaxess Trade er vi en engasjert organisasjon med mer enn +40  ansatte til sammen. Vi arbeider mot en felles visjon om å være den pålitelige, lokale partneren for markedstilgang som sørger for at merkevarene vokser og styrker seg. Vårt engasjement for å frigjøre potensialet til verdens mest ambisiøse merkevarer er en sterk motivasjon hos Conaxess Trade. Våre ansatte er den viktigste ressursen vår, og hos Conaxess Trade jobber vi hardt for å styrke merkevarer – og like viktig, medarbeiderne våre.

STERK EUROPEISK DEKNING

Conaxess Trade er til stede i seks forskjellige land i Europa, og tilbyr et nettverk som strekker seg over landegrensene.

Norden

Conaxess Trade Norway

Conaxess Trade Norway

Managing Director: Jens Gjedrem

Conaxess Trade Sweden

Conaxess Trade Sweden

Managing Director: Oddgeir Hole

Conaxess Trade Denmark

Conaxess trade DenmaRk

Managing Directors: Jacob Schilling & Torben Bank Jensen

Conaxess Trade Denmark

Conaxess Trade Beverages A/S

Managing Director: Jan Rose

Conaxess Trade Finland

Conaxess Trade Finland

Managing Director: Riku Lahdensuo

Østerrike & Sveits

Austria

Conaxess trade Austria

Managing Director: Gerd Trimmal

Conaxess trade switzerland

Managing Director: Rafael Schaer

Eierskapsstruktur og lokal styring

Conaxess Trade eies av den tyske investeringsgruppen Aurelius. Conaxess Trade Group ble kjøpt fra Valora Trade av Aurelius den 1. januar 2016. Aurelius er en av de ledende investeringsgruppene i Europa og kjøper eierandeler der det finnes utviklingspotensial. Ved å ha Aurelius som offisiell eier har vi fått fordelen av kontinuerlig å utvikle potensialet vårt som del av gruppens langtidsstrategi.

Uwe Thellmann fra Aurelius er administrerende direktør i Conaxess Trade Group. Våre syv lokale selskaper i seks land har hver en lokal administrerende direktør eller et styre. Dette sikrer lokalt engasjement og internasjonalt perspektiv, noe eierne våre krever.

Terms of use / Cookies / Privacy Policy   © Conaxess Trade 2020