LANSERE ET
NYTT MERKE?

Dra nytte av vår innsikt

Situasjonen og ambisjonene dine:

Vi ønsker å lansere en ny merkevare, og vi trenger en plan for markedstilgang og en klar, definert strategi for vellykket utvikling, og tilpasse denne til den eksisterende porteføljen vår.

Løsning og resultater for deg:

Vi har lang erfaring med vellykket lansering av nye merkevarer i våre lokale markeder. Vår tilnærming er imidlertid forskjellig i hvert enkelt tilfelle, avhengig av merkevaren, fordi vi skreddersyr hver enkelt løsning for markedstilgang.

Vi har solid innsikt i markedsbetingelser, kategoritrender og forbrukeratferd, som hjelper oss å utvikle lanseringsstrategien din. Den rette markedsføringsmiksen håndteres av våre Brand Managers, og Key Account Managere, og selgere med tilgang til forhandlere sikrer oppføringer og ideell fremvisning på salgspunktene – ved å bygge bevissthet som vi gjør om til salg.

I tillegg til en effektiv kick-off på veksten, setter vi opp realistiske nøkkeltall i nært samarbeid med deg – vi følger opp kontinuerlig og holder oversikten over den siste utviklingen.

Hvordan vi inngår et partnerskap

1. DIN SITUASJON: Vi analyserer og evaluerer den nåværende situasjonen for markedstilgang, potensialet merkevaren din har og hvilke utfordringer det står overfor.

2. DINE AMBISJONER: Med utgangspunkt i den nåværende markedssituasjonen, tilpasser vi deres ambisjoner, behov, forventninger og drømmer, og i tillegg blir vi enige om forretningsmessige mål.

3. LØSNINGEN: Vi tilpasser veien for markedstilgang for din spesifikke merkevare og dine behov på bakgrunn av våre lokale analyser, vår ekspertise og vårt nettverk.

4. RESULTAT: Vi gjør jobben på en smidig måte og sikrer en vellykket implementering på markedet – og driver vekst og utvikling for din merkevare.