VÅRE ANSATTE
ER DEN VIKTIGSTE
RESSURSEN VÅR

Takket være våre kompetente ansatte styrker vi merkevarer.

Vi elsker merkevarer

Kan du se for deg at du er del av en engasjert organisasjon der det største ansvar er å skape verdier for både merkevareeiere, kunder og forbrukere? Hvis det er tilfellet, les videre.

Som en av de ledende markedsførings-, salgs,- og distribusjonsselskapene i Europa styrker vi merkevarer. Hos Conaxess Trade blir du en del av et engasjert og støttende lag som jobber mot en felles visjon om å bli den troverdige partneren for markedstilgang, som sørger for at merkevarer vokser og utvikler seg.

Vårt engasjement for å frigjøre potensialet til verdens mest ambisiøse merkevarer er en sterk motivasjon for alle som arbeider i Conaxess Trade. Å jobbe med ambisiøse merkevarer krever like ambisiøse mennesker, og vi forventer at du deler vårt ønske om å bringe merkevarer og forbrukere sammen.

Vi identifiserer og tilpasser oss lokale markedstrender og behov kontinuerlig. Dette krever engasjement, erfaring og nysgjerrighet. Hvis dette er deg, tar vi mer enn gjerne imot en søknad om jobb her i Conaxess Trade. Til gjengjeld lover vi deg personlig vekst, utvikling og ansvar.

Interessert i å bli med på laget?

I Conaxess Trade håndterer vi hele verdikjeden og har ansatt mange forskjellige fagfolk med forskjellig bakgrunn – fra selgere og Brand Managere til Controllere og salgssupportere. Dette åpner for en rekke spennende karrieremuligheter i selskapet. 

Vi er alltid på jakt etter nye medarbeidere, så ikke nøl med å ta kontakt hvis du vil bli en del av det dyktige teamet vårt.

HAR DU SPØRSMÅL?

Ta kontakt med en av våre lokale HR Managere.

Monica Victoria Lerheim

mvli@emh.no / +47 22 13 26 00

Conaxess Trade Norway

Tina Molter Pedersen

tina.molter.pedersen@conaxesstrade.com / +45 44 57 58 59

Conaxess Trade Denmark

Louise Bergström

Louise.Bergstrom@conaxesstrade.com / +46 08-725 14 00

Conaxess Trade Sweden

Doris Siwatz

doris.siwatz@conaxesstrade.com / +43 2256 620 99

Conaxess Trade Austria

Chiara Wenk

Chiara.Wenk@conaxesstrade.com / +41 62 531 37 17

Conaxess Trade Switzerland

Minna Väisälä

minna.vaisala@conaxesstrade.com / +358 (0)207 411 220

Conaxess Trade Finland