TAR DU SIKTE PÅ Å NÅ
VAREMERKETS FULLE POTENSIAL?

Dra fordel av vår landsomfattende tilstedeværelse

Situasjonen og ambisjonene dine:

Vi ønsker å styrke markedsandelen vår betraktelig, men på grunn av størrelsen og den nåværende organisasjonen har vi begrensede ressurser å ta av.

Løsning og resultater for deg:

Vår sterke, lokale markedsekspertise gjør at vi kan identifisere hvordan merkevaren din kan vokse på den beste måten, der vi tar i betraktningen nåværende portefølje og resultater i tillegg til eksterne faktorer som forbrukertrender, markedsbetingelser og fremtidige muligheter.

Med en resultatorientert salgsorganisasjon med maksimalt salgstrykk og landsdekkende tilstedeværelse, er merkevaren din i kompetente hender – aktivering av merkevarer på salgspunktene er en av de tingene vi er sterkest på, og det vil vise seg i salgsveksten din.

Conaxess Trade har et respektert markedsrenommé, noe som kommer merkevaren din til gode når den blir en del av vår sterke portefølje – vi skaper synergier på tvers av kategorier og produkter.

Hvordan vi inngår et partnerskap

1. DIN SITUASJON: Vi analyserer og evaluerer den nåværende situasjonen for markedstilgang, potensialet merkevaren din har og hvilke utfordringer det står overfor.

2. DINE AMBISJONER: Med utgangspunkt i den nåværende markedssituasjonen, tilpasser vi deres ambisjoner, behov, forventninger og drømmer, og i tillegg blir vi enige om forretningsmessige mål.

3. LØSNINGEN: Vi tilpasser veien for markedstilgang for din spesifikke merkevare og dine behov på bakgrunn av våre lokale analyser, vår ekspertise og vårt nettverk.

4. RESULTAT: Vi gjør jobben på en smidig måte og sikrer en vellykket implementering på markedet – og driver vekst og utvikling for din merkevare.