DU ER I
GODT SELSKAP

I mer enn 60 år har vi styrket merkevarer i vårt lokale marked og bygget en sterk portefølje hvor hvert enkelt merke får fordeler av å være en del av.

MERKER OG KATEGORIER VI DEKKER

Bli med inn i den inspirerende og imponerende verdenen av merkevarer i porteføljen til Conaxess Trade.

Våre ansatte er dine lojale og entusiastiske merkevareambassadører

Vi elsker merkevarer og er stolte over å representere verdens mest ambisiøse merker – vi skaper vekst og utvikling gjennom langsiktige partnerskap og felles engasjement.

Conaxess Trade kan vise til gode  resultater som partner for markedsadgang innenfor kategorier som: Food, non/near food, confectionery og alkoholholdige/ikke-alkoholholdige drikker. Fra store, internasjonale markedsledere til nye, lokale merker: Porteføljen vår inneholder et vidt spekter av merker.

Merkevareeiere drar fordeler av den sterke porteføljen vår, fordi den gir oss en fordel når det kommer til å forhandle på deres vegne, og å skape lokal bevissthet. Kunder kommer til å oppleve samarbeid med oss som effektivt, nettopp på grunn av den mangfoldige merkevareporteføljen vår og tilbudene man får tilgang til i sammenheng med  denne.

I hver kategori server vi merkevarer på tvers av distribusjonskanaler, avhengig av de spesifikke strategiene for markedstilgang.

Bli med på laget til verdens mest ambisiøse merkevarer

Er merkevaren din innenfor food, non-food, confectionery eller beverages? Conaxess Trade er her for å støtte forretningsplanen din, trinn for trinn.

Vi tilbyr merkevarer en skreddersydd løsning for markedsadgang, basert på hvert enkelt merkes spesifikke behov og ambisjoner.